Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 
ZLK - krizové řízení  

Krizový a havarijní plán Zlínského kraje
informační stránka pro obce s rozšířenou působností ve Zlínském kraji

HZS Zlínského kraje spustil provoz informační stránky pro obce s rozšířenou působností (ORP) ve Zlínském kraji a pro orgány krizového řízení integrovaného záchranného systému. Tímto chceme daleko efektivněji komunikovat s pracovníky krizového řízení a rychleji reagovat na aktuální problémy i editace nutných údajů.

Neveřejné stránky jsou určeny výhradně pro pracovníky krizového řízení.

Krizové a havarijní plány Zlínského kraje mohou prohlížet pouze určení pracovníci jednotlivých oddělení ORP a organizací IZS Zlínského kraje. Vstup do stránek je zajištěn heslem, které má chránit před neoprávněným prohlížením dat. Všechny informace jsou určené pouze ke čtení a jejich editace, např. v případě aktualizací údajů, náleží výhradně HZS Zlínského kraje.

Obousměrná komunikace dotčených subjektů je zajištěna elektronickou cestou. Krizové a havarijní plány jsou "živé" dokumenty, ve kterých dochází neustále k doplňování nebo změnám údajů.

Informační stránky slouží i k rychlé komunikaci HZS Zlínského kraje, když je například nutné urgentně rozšířit důležité informace. Z této doby je to např. informační soubor k problematice nebezpečí ptačí chřipky.


 

AUTHORISED PERSONS ONLY

heslem chráněný
vstup
na stránky krizových a havarijních plánů

RESTRICTED ACCESS AREA


 

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace