Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

K vyproštění autobusu povolán jeřáb hasičů.

Zraněni řidič dodávky a jeden z cestujících.





Cestou operačního střediska zdravotnické záchranné služby byli v 08:14 hodin informováni hasiči centrální stanice Zlín o dopravní nehodě autobusu a dodávky, ke která došlo v prostoru křižovatky u areálu ZOO Lešná. Podle prvotních informací byla na místě nehody zraněna jedna osoba.

 

Do deseti minut od přijetí hlášení byli na místě profesionální hasiči centrální stanice s jedním zásahovým vozidlem. Jak následně upřesnil velitel zásahu, na místě nehody byly zraněny dvě osoby – řidič dodávky a jeden z cestujících autobusu. Oba zraněné měla ve své péči posádka zdravotnické záchranné služby.

 

Hasiči zajistili obě vozidla proti vzniku požáru a provedli likvidaci uniklých provozních kapalin. Vzhledem k tomu, že autobus zůstal po střetu v příkopu, byl na místo události povolán automobilní jeřáb ze stanice profesionálních hasičů Otrokovice. Po jeho příjezdu bude provedeno vyproštění autobusu zpět na komunikaci.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > K vyproštění autobusu povolán jeřáb hasičů.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace