Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Zničená auta a zranění.

Odpoledne ve znamení dopravních nehod.





První z dopravních nehod byla na tísňovou linku zlínských hasičů oznámena cestou Policie ČR v 12:23 hodin. Na komunikaci I/55 v Kunovicích došlo ke střetu osobních vozidel Škoda Felicia, Renault Megan a Peugeot. Na místě nehody, která se obešla bez zranění osob zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherské Hradiště.

 

V 13:49 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Uherský Brod na místo dopravní nehody v obci Vlčnov. Po příjezdu jednotky na místo zásahu bylo zjištěno, že se jedná o nehodu osobního vozidla zn. Citroen Xsara. Jednotka provedla odpojení akumulátorové baterie vozidla a zasypání vozovky sorbentem. I tato nehoda se obešla bez zranění osob.

 

V 15:22 hodin bylo přijato oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla v Rokytnici. To mělo narazit do oplocení a nákladního vozidla. Poté zůstalo stát ve srázu u komunikace. Na místo události vyjeli profesionální hasiči stanice Vsetín. Po jejich příjezdu bylo upřesněno, že na místě došlo ke zranění jedné osoby, která byla v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči zajistili místo události a havarované vozidlo.

 

K další dopravní nehodě vyjeli v 16:02 hodin opět profesionální hasiči ze Vsetína. Na jedné ze světelných  křižovatek došlo ke kolizi dvou osobních vozidel. I u této nehody došlo ke zranění jedné osoby, kterou si do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Zničená auta a zranění.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace