Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

veřejná prezentace všech záchranářů

Den s integrovaným záchranným systémem v Kroměříži





Velkou prezentaci složek Integrovaného záchranného systému připravila na úterý 5. května 2009 kroměřížská radnice ve spolupráci se základními složkami integrovaného záchranného systému. Zaměřena byla na ochranu člověka při mimořádných událostech, řešení krizových situací a humanitární pomoc s hlavním důrazem na záchranu při povodních a jejím dějištěm se stala řeka Morava v úseku od silničního mostu po lávku.

Už od ranních hodin si návštěvníci mohli prohlédnout vystavenou techniku a prezentační stánky profesionálních i dobrovolných hasičů, státních i městských policistů, zdravotnické záchranné služby, zdravotníků ČČK i armády ČR. Během dopoledne pak následovaly komentované ukázky zásahů všech složek záchranného systému včetně potápěčů a některých speciálních zásahových jednotek Policie ČR.

„Akce Morava 112 byla připravena nejen pro žáky základních a středních škol a pedagogy, ale vůbec pro širokou veřejnost. Počet návštěvníků byl odhadnut na cca 1500 osob. Do akce bylo aktivně zapojeno přibližně 160 osob ze všech základních i ostatních složek integrovaného záchranného systému a dalších partnerů.




Autor:
npor. Pavel Letko, Ing. vedoucí pracoviště IZS a služeb, ÚO Kroměříž
950 685 280telefon
www.hzszlk.euinternet
pavel.letkoe-mail


články > Archiv > Aktuality > veřejná prezentace všech záchranářů
články > Archiv > Územní odbory > Kroměřížsko > veřejná prezentace všech záchranářů

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace