Přílucká 213, 760 01 Zlín | tel.: +420 950 670 111 | fax.: +420 950 670 333

ARCHIV stránek
Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje

 

Zraněnému řidiči pomohli svědci nehody.

Náraz do nákladního vozidla osobáku zdemoloval přední část.





V 10:03 hodin vyslal operační důstojník jednotku profesionálních hasičů ze stanice Uherské Hradiště na místo policisty hlášené dopravní nehody dvou vozidel. K nehodě došlo u obce Nedakovice. Podle oznámení došlo na místě i ke zranění.

 

Po příjezdu jednotky bylo zjištěno, že došlo k nárazu osobního vozidla zn. Škoda Octavia do zadní části nákladního automobilu zn. Iveco.  Řidič nákladního vozidla byl nezraněn. O zraněného řidiče osobního vozidla se starali svědci nehody, kteří ho z vraku vyprostili a poskytli mu první pomoc. Hasiči si zraněného převzali a vyškolený zdravotník jednotky mu ošetřil tržnou ránu na hlavě a provedl fixaci krční páteře. Po příjezdu zdravotníků byl zraněný předán do jejich další péče.

 

Hasiči provedli nezbytná protipožární opatření a zajištění havarovaných vozidel proti úniku provozních kapalin. Po příjezdu odtahové služby a naložení vraku osobního vozidla zabezpečili hasiči úklid vozovky od plastů, střepů a částí karoserie.




Autor:
por. Bc. Libor Netopil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
950 670 121telefon
www.hzszlk.euinternet
libor.netopile-mail


články > Archiv > Aktuality > Zraněnému řidiči pomohli svědci nehody.

Informace Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje uvěřejněné na těchto stránkách jsou veřejně přístupné dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Při popisu aktuálních událostí vycházíme z pravidel zveřejněných na stránkách tiskového mluvčího.
Copyright © 2008 Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Powered by NextService.CZ

RSS navigace